Seniorfotboll

Tränarna har ordet

Då drar vi igång säsongen 2019 för Tolg IF och jag, Håkan Nilsson, har fått äran att ta hand om detta sköna gäng tillsammans med Johan Petersson som varit aktiv ungdomsledare och spelare i föreningen. Vid vår sida finns även Robert Isaksson. En man som kanske inte behöver så mycket presentation men för nytillkomna tigerfans så har Robban många år i föreningen bakom sig och även framför sig, får vi hoppas, både som spelare och ledare.

Vi är alla Tolgbor och har laget nära hjärtat.

Vi vill presentera en glad och fartfylld anfallsfotboll. Vi kommer att presentera lag som är fysiskt starka och orkar genomföra matcher på ett bra sätt. Vi har i dagsläget en god trupp med blandning av ”gamla” och unga spelare. Vi kommer att ha ett A-lag som i år spelar i division 6 Vetlanda, och ett utvecklingslag som spelar i utvecklingsserie B Växjö.

Träningen drog igång redan i december och där började vi från början genom att jobba med att förbättra vår fysik, vårt passningsspel och även ett helt nytt spelsystem.  Vi har haft god träningsnärvaro på vägen och satsar på att få en träningsvillig grupp som strävar mot samma mål, och det är att sätta Tolg på fotbollskartan igen.

Vi har i skrivande stund redan hunnit presentera goda resultat spelmässigt med finalspel i Araby vintercup, gruppsegrare i Toyota cup och vidare avancemang där.

Med detta sagt vässar tigrarna klorna inför en ny säsong och hoppas få se er alla på Dackevallen för att stötta ”Smålands Milan”.

Kom ihåg att ”det bor en tiger i oss alla”

#GOTIGERS

Hoppas vi ses på Dackevallen!

Håkan Nilsson, Tränare / Johan Petersson, Assisterande / Robert Isaksson, Assisterande

2019-04-10
Senaste nytt från Toyota Cup!

2019-01-08

2018-11-04
Tolg IF har nu glädjen att presentera 2019 års huvudtränare för Seniorlaget!

2018-08-22

2018-04-18
Tolg IF vann premiärmatchen mot Araby IF med 3-1 efter mål av Jacob Tillström x2 och Andreas Bodin.

Platinasponsorer

APP